Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Соснівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04362444) був реорганізований і увійшов до складу Томашівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Розпочато громадське обговорення

Відповідно до статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» до Соснівського сільського  голови надійшла пропозиція від Томашівського сільського голови щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад, а саме - створення Томашівської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром у селі Томашівка.

                     На громадське обговорення вноситься пропозиція Томішівського сільськогоголови щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад.

Перелік територіальних громад, із зазначенням відповідних населених пунктів, яким пропонується добровільне об’єднання:
Томашівська сільська рада (с. Томашівка, с.Ярошівка);
Дорогинська сільська рада (с. Дорогинка, с. Кощіївака);
Пришивальницька сільська рада (с. Пришивальня, с. Кончаки, с. Вишня);
Великогуляківська сільська рада (с. В.Гуляки, с. Василівка, с. Федорівка); 
Дідівщинська сільська рада (с. Дідівщина, с.Деминівка, с.Вільшанська Нива);
Соснівська сільська рада (с. Соснівка, с. Конопельки);
Вільнянська сільська рада (с.Вільне, с. Юрівка);
Найменування адміністративного центру об’єднаної територіальної громади: село Томашівка.

Найменування об’єднаної територіальної громади: Томашівська сільська об’єднана територіальна громада.

Громадське обговорення зазначеної пропозиції триватиме до 19 червня 2018 року.

Громадські слухання відбудуться: 20 червня 2018 року о 11 годині в приміщенні сільського клубу за адресою: вулПшенична,5, с. Соснівка Макарівського району Київської області.

          На громадські слухання запрошуються фізичні особи, які є членами територіальної громади – сіл Соснівка та Конопельки, депутати Соснівської сільської ради сьомого скликання, члени виконавчого комітету Соснівськоїсільської ради, представники засобів масової інформації, керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, які розташовані на території Соснівської сільської ради, запрошені організатором громадського обговорення фахівці, представники суміжних територіальних громад та/ або посадові особи місцевого самоврядування.

          Пропозиції та зауваження громадського обговорення приймаються в робочі дні за адресою: вул.. Соборна,40, с. Соснівка у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені та по – батькові, місця проживання, скріплюється особистим підписом, а для представників органів самоорганізації та депутатів – додатково із зазначенням своєї особи або посилання на статус депутата, і повинні містити обгрунтування з урахуванням вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

          Анонімні пропозиції, зауваження не реєструються і не приймаються. Після завершення громадського обговорення пропозиції подаються до Соснівської сільської ради Макарівмького району Київської області на наступну сесію для врахування при прийнятті рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад.

 

За довідками звертатися за тел..2-35-31, 096-314-31-19, 095-600-95-66.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *